Πρωταθλητής 2018, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας

Στις 13 Μαΐου 2018 ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας κατακτά για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης, παίρνοντας το εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία.Προπονητής της ομάδας στο πρώτο μισό ήταν ο κ. Νίκος Γεωργιάδης, ενώ αργότερα τη θέση του πήρε ο κ. Τέλης Τούνας. Μαζί τους, ως προπονητής τερματοφυλάκων βρισκόταν ο κ. Τρύφων Σακαρίδης και γενικός αρχηγός ο κ. Παντελίδης Σάββας. Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα με μια βαριά ήττα κοντά στο Βέρμιο Καρυοχωρίου με 5-0, ωστόσο μετά το τέλος του πρώτου γύρου ο Ατρόμητος ήταν στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από Πρόοδο Κομνηνών και Ερμή Ασβεστόπετρας.

Μετά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου από το Βέρμιο Καρυοχωρίου με 2-3, η διοίκηση προχώρα στην αλλαγή προπονητή και με την έλευση του κ. Τέλη Τούνα, ο Ατρόμητος πετυχαίνει στις υπόλοιπες 11 αγωνιστικές 10 νίκες και μία ισοπαλία, κατακτώντας το πρωτάθλημα με 7 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Πρόοδο Κομνηνών και 9 από την Α.Ε.Κ. Καλαμιάς.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον Ατρόμητο εκείνη τη χρονιά ήταν οι: Καρακασίδης, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος Δ, Νικολαΐδης, Αργυριάδης, Καλαϊτζόπουλος, Ίτσκος, Βλαδίκας, Τσώτσος, Καριπίδης, Χαριτίδης, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος Γ, Αιχμαλωτίδης, Ομπάνορ, Αβραμίδης, Σίσκος, Μουρούζης, Παπαδόπουλος Α, Μαντζος, Χατζηνίκου, Αργυρόπουλος

Κοινοποίηση: