Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Μετά από απόφαση της ΕΠΣ Κοζάνης, ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Με το νεανικό μας ρόστερ και προπονητή τον κ. Κώστα Μαργιορίδη, κάναμε πέρσι πρωταθλητισμό και δικαιωθήκαμε τελικά με αυτήν την απόφαση παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού.
Η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα κάτω από τις οδηγίες του νέου της προπονητή κ. Χάρη Σαμαρά σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Τέλη Τούνα και δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να ανταποκριθούν σε ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα.
Παραμένουμε οργανωμένοι, παρά τις δύσκολες εποχές, στηριζόμαστε στην επιστημονική δουλειά των προπονητών και στη διάθεση των παιδιών να διακριθούν.
Η ομάδα αποτελείται από ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών και 4 έμπειρους. Αυτοί είναι οι Αργυρόπουλος Ηλίας (αρχηγός της ομάδας), Σίσκος Γιάννης (και προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα), Σίσκος Νίκος (με πολλές εμπειρίες καθώς αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες) και Παναγιώτου Δημήτρης (με θητεία στην ομάδα από τις παιδικές ηλικίες).
Προσπαθούμε να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο τη δουλειά, τη συμπεριφορά, τους κανόνες του “Ευ Αγωνίζεσθαι” και γενικότερα ό,τι χρειάζεται για τον σεβασμό στο ποδόσφαιρο και τους συντελεστές του.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.

Κοινοποίηση: