ΟΙ “ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ” ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ως στόχο το γκολ. Θέλουν να τινάξουν τα αντίπαλα δίχτυα, να πανηγυρίσουν και να ξεσηκώσουν την κερκίδα. Ωστόσο, υπάρχει  μια θέση, που περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, έχει ως σκοπό να εμποδίσει το γκολ. Η θέση του τερματοφύλακα. Μέσα στην πάροδο των χρόνων πολλοί τερματοφύλακες έγιναν θρύλοι των ομάδων τους αλλά και του ποδοσφαίρου με τις αποκρούσεις τους και την γενικότερη πορεία τους.

Στην Ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην συγκεκριμένη θέση αφού θέλουμε να εξελίξουμε όσους νεαρούς αποφασίσουν να υπερασπιστούν την εστία.  Το  2010 ιδρύσαμε σχολή τερματοφυλάκων στην Ακαδημία μας. Οι προπονητές που έχουν περάσει από αυτή τη θέση είναι οι Χατζηελευθεριάδης Νίκος, Τσίρης Θοδωρής και Κωνσταντινίδης Χρήστος. Το 2017 ανέλαβε τα χρέη του προπονητή τερματοφυλάκων τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και  της υπόλοιπης ακαδημίας ο Σακαρίδης Τρύφων, κάτοχος πτυχίου UEFA C και παλαίμαχος τερματοφύλακας με πολλές συμμετοχές στην παλιά Δ’ Εθνική και στην Γ’ Εθνική με τον Μακεδονικό Φούφα. Τα τελευταία 3 χρόνια που βρίσκεται στην Ακαδημία μας έχει εξελίξει αρκετά τους νεαρούς τερματοφύλακες της ομάδας μας. Τη φετινή χρονιά οι αθλητές που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις τερματοφυλάκων είναι κατά τμήμα:

Ανδρική Ομάδα- Κ16: Χατζησάββας Αλέξανδρος, Μήτκας Θοδωρής, Χάιτας Πέτρος, Τσούτσας Φάνης

Κ14: Μυλωνάς Θωμάς, Πουμπουλίδης Κωνσταντίνος, Μιχαλάκης Θανάσης

Κ12: Ραμπέλης Λευτέρης, Παπάζογλου Βαγγέλης, Δημητρακίδης Βαγγέλης, Δημητρίου Πασχάλης, Πανίδης Γιώργος, Καπλανίδης Γιάννης

Κ10: Ιωάννου Γιάννης, Κολέτσας Παναγιώτης

Κοινοποίηση: