ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!

Η Ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Παναγιώτη Βλάχου στην Κ15 του Αστέρα Τρίπολης!
Ο νεαρός επιθετικός, γεννημένος στις 10 Μαΐου του 2007, συμμετείχε στα καλοκαιρινά δοκιμαστικά της ομάδας της Τρίπολης, εντυπωσιάζοντας τους υπεύθυνους, οι οποίοι εισηγήθηκαν την απόκτησή του. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν επιθετικός χαφ.
Η μεταγραφή αυτή αποτελεί την τρίτη μέσα σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο, μετά τους Θανάση Καλόγηρο (Αστέρα Τρίπολης) και Δημήτρη Μπαταούλα (ΠΑΟΚ), από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας για ομάδες της Σούπερ Λιγκ! Στην τελευταία του προπόνηση με την ομάδα του Ατρόμητου, οι παλιοί συμπαίκτες, καθώς και ο προπονητής και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του ευχήθηκαν υγεία και καλή επιτυχία, με την ευχή να τον δουν να αγωνίζεται και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Τέλος, επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά η συνεργασία της Ακαδημίας μας (και) με την ομάδα της Τρίπολης, η οποία έχει επιλέξει κι άλλους ποδοσφαιριστές μας που πρόκειται να μεταγραφούν στο άμεσο μέλλον.

Κοινοποίηση: