ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας των τμημάτων του Ατρόμητου αφού αρκετός κόσμος βρέθηκε στο ξενοδοχείο Ιωάννου για την εκδήλωση. Πρώτος μίλησε ο εκ των ιδιοκτητών της Ακαδημίας κ. Διονύσης Κωνσταντίνου ο οποίος ανέφερε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα καθώς και ότι μαζί με τον έτερο ιδιοκτήτη της Ακαδημίας και αδερφό του κ. Δημήτρη Κωνσταντίνου συνεχώς αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν τόσο τον τρόπο λειτουργίας όσο και τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Επίσης, απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Λυσσαρίδης Νικόλαος καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρακασίδης Δημήτριος οι οποίοι με την σειρά τους ευχήθηκαν να έχουν όλοι μια καλή και δημιουργική χρονιά.
Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για κάθε τμήμα και οι λιλιπούτειοι φίλοι μας χόρεψαν στους ρυθμούς του DJ.
Τέλος, η διοίκηση του Ατρόμητου θέλει να ευχαριστήσει τα Φροντιστήρια Χατζηνικολάου- Τζιούμαρη για την χορηγία τους στην εκδήλωση, καθώς και το Ξενοδοχείο Ιωάννου για την εξαιρετική φιλοξενία του.

Κοινοποίηση: