ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ!

Το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης, στο οποίο συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα μας. Η πρώτη αγωνιστική μας βρίσκει να αγωνιζόμαστε κόντρα στην ΑΕ Κοζάνης στο γήπεδό μας στις 17:00 με την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά.
Ωστόσο, όπως όλοι θα γνωρίζετε, υπάρχουν συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα που τηρούνται για την είσοδο τους στο γήπεδο. Πιο συγκεκριμένα, όσοι ενήλικοι θέλουν να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες τις προσπάθειες της ομάδας μας, θα πρέπει απαραίτητα να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, τα οποία και θα ελεγχθούν κατά την είσοδο τους στην εγκατάσταση. Όσον αφορά τους ανήλικους, η είσοδος για τις ηλικίες από 13-17 ετών είναι απαραίτητη με την ένδειξη αρνητικού ελέγχου PCR Test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Τέλος, οι ανήλικοι κάτω των 12 ετών θα πρέπει να έχουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού self test που πραγματοποιήθηκε την ημέρα του αγώνα. Όλοι όσοι εισέλθουν στις εγκαταστάσεις θα πρέπει να φοράνε μάσκες προστασίας.
Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τα παραπάνω μέτρα που αποτελούν το πρωτόκολλο υγιεινής για τη διεξαγωγή ενός αγώνα.
Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι και την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας στήριξης της ομάδας μας, αξίας 30 ευρώ.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία!

Κοινοποίηση: